Mitt namn är Birgitta (Gittan) Larsson och jag bor på Saltarö (Värmdö).
Här bor jag med min man Conny och vi har två barn, Anna 28 år och Joakim 23 år.
Jobbar som fritidsledare på en högstadioskola i Gustavsberg. Tolv år har det blivit där nu och totalt har jag jobbat med barn i snart 25 år.
Har uppehållstjänst så jag är ledig varje sommar- och vinterlov. Så jag har haft tur med att min hund som fick sina valpar till sommaren. Hon födde sina valpar i maj.
Vi bestämde oss för att skaffa hund för cirka 6 år sedan.
Boxer var det enda alternativet för mej som är uppvuxen med Boxer. Vår första Boxer hette Flay, han blev 11 år. Sedan kom Corinne och hon blev 10 år.
Köpte min första egna boxer, Bol's American Rose (Trixi) för snart åtta år sedan, hon fick en kull 2008. 11 stycken valpar med Farickos Verner O Verner, 5 hanar och 6 tikar. Alla överlevde och mår bra.
Vi behöll en tik efter henne (Corinne).
Farickos fick en kull 2009 och då köpte jag in våran tredje hund Fancie, från Bengt och Maj-Britt.Blev då delägare i Farickos. Har två kullar med Farickos som jag har fött upp G och J kullen. Behöll en tik från J kullen som  heter Janice. Bestämde mej för att lämna Faricko och starta en egen kennel NEXTBOXERS, som jag har fått min första egna kull på nu A kullen.  Har bara tänkt ha uppfödning i liten skala 1-2 kullar per år i hemmiljö.

KONTAKT
Gittan Larsson
08 570 329 05
070 630 73 14 

Hem
Nyheter
Om oss
Planerat
Valpar
Kullar
Våra hundar
Minneslunden
Galleri
Länkar
Resultat
Utställning
Valpköparnas
Valpträff
Kontakt
Gästbok